:SQOOM antiAge

Новият, първокласен, клинично тестван метод против стареене на кожата въздейства в дълбочина, възстановява и регенерира кожата и бързо изглажда бръчките. Без инжекции – само с натискане на един бутон!
SQOOM действа дълбоко в кожата!


Конвенционалните козметични продукти се втриват в кожата с върха на пръстите или с дланта на ръката и се абсорбират от горните кожни слоеве. Със SQOOM високоефективните съставки на геловете се пренасят дълбоко в кожата, достигайки тъканните слоеве – резултат, който активните агенти на конвенционалните кремове не могат да постигнат.
SQOOM транспортира ценни вещества дълбоко в кожата с помощта на трансдуктор, който генерира един милион меки вибрации в секунда. Биомолекулните препарати от термични, механични и физикохимични елементи, съчетани с контролирания от микропроцесор уред SQOOM имат неповторим ефект върху кожата.
SQOOM масажира както епидермиса (cuticle), така и дермата (corium). Дори и мускулната тъкан под кожата се масажира, подобрява се кръвообращението, засилват се обменните процеси и клетъчната регенерация. Патентованата в целия свят система Synchron-Technologie се характеризира с уникална комбинация от йонофореза и ултразвук (сонофореза). С други думи: ултразвукът е звънецът на вратата, докато йонизацията след това отваря безброй малки врати, през който милиони пъти в секунда ценните съставки на геловете свободно проникват в кожата.

Каталог :SQOOM Anti-Aging